DE REGT BV LOON & GRONDWERKEN
© PH de Regt en zn BV - Hanekinderstraat 20 - 4871 NG - Etten-Leur - phderegtenzn@hetnet.nl - tel: 0765034285 - fax 0765018883 - kvk nr: 20084945

Geschiedenis van het bedrijf

Het Loonbedrijf is opgericht in 1936 door Dhr. PH de Regt

Het Bedrijf begon met land bewerken en graan dorsen met de eerste dorskas van de regio voor agrariërs uit de omgeving. In 1953 kocht het Loonbedrijf de eerste zelfrijdende maaidorser van brabant vervolgens werd in 1965 de eerste mobiele graafmachine gekocht daarmee ontstond de bedrijfstak grond-water-wegenbouw. In het jaar 1973 kwam de eerste zelfrijdende veldhakselaar op het bedrijf. Het bedrijf was in die tijd vooral werkzaam in het agrarisch loonwerk en grondverzet en ging zich later ook richten op transport, aannemerij en cultuurtechniek. Het bedrijf is doorgegroeid naar een goed draaiende onderneming met een uitgebreid machine park en een personeelsbestand van 30 werknemers. Het werkgebied van het bedrijf is gelegen in West-Brabant.  

Onze Locatie

Wij zijn gevestigd in Etten-Leur te Noord-Brabant. Onze werkplaats is gevestigd aan de attelakenseweg dit is tevens de vestiging waar de machines gestald staan voor het dagelijks gebruik. Het kantoor is gevestigd aan de hanekinderstraat.
Het Bedrijf
DE REGT BV  Loon & Grondwerken
     © PH de Regt en zn BV - 0765034285 - Etten-Leur eiusmod lorem

Geschiedenis van het

bedrijf

Het Loonbedrijf is

opgericht in 1936

door Dhr. PH de

Regt

Het Bedrijf begon met land bewerken en graan dorsen met de eerste dorskas van de regio voor agrariërs uit de omgeving. In 1953 kocht het Loonbedrijf de eerste zelfrijdende maaidorser van brabant vervolgens werd in 1965 de eerste mobiele graafmachine gekocht daarmee ontstond de bedrijfstak grond-water-wegenbouw. In het jaar 1973 kwam de eerste zelfrijdende veldhakselaar op het bedrijf. Het bedrijf was in die tijd vooral werkzaam in het agrarisch loonwerk en grondverzet en ging zich later ook richten op transport, aannemerij en cultuurtechniek. Het bedrijf is doorgegroeid naar een goed draaiende onderneming met een uitgebreid machine park en een personeelsbestand van 30 werknemers. Het werkgebied van het bedrijf is gelegen in West- Brabant.  
Het Bedrijf